Jouw inbreng

a.  De luxe-tapa-mix is geen traditioneel “afhaalbuffet”!

-   Om de beleving bij je gasten te laten slagen is je eigen beperkte maar gemotiveerde, inbreng vereist.

-   Gebruik enerzijds deze folder en de handleiding om voldoende vooraf te plannen; want dat geeft de nodige zekerheid om met vertrouwen het feestmaal te starten en om als gastheer voldoende tijd vrij te houden voor je gasten.

-   TIP 1: Denk Spaans !!! Zet de tapas niet meteen allemaal op tafel; neem de tijd en spreid het tafelgenot.

-   TIP 2: Maak je gasten deelgenoot van je feestplan en informeer hen met de handleiding over de tapas.

-   TIP 3: Waarschuw je gasten bij de eerste tapas “dat er nog komt”…

b.  Maak het jezelf gemakkelijk!

-   Gezien het ruime assortiment tapas is het perfect mogelijk om enerzijds de tapas, net zoals in Spanje, in grotere kommen op tafel te zetten, terwijl iedereen zelf zijn goesting op een groot bord schept.

c.  Respecteer enkele regels aub!

-   Houd koud wat koud is en koud moet blijven (<7°C);

-   Houd koud wat warm moet worden tot net op het moment dat je het snel genoeg en voldoende (>65°C) verwarmt om dan meteen op tafel te zetten.

-   Verwarm niet meer dan je denkt nodig te hebben; niet gebruikte producten kan je nog enige tijd bewaren mits respect van de koudeketen;
let wel: deze producten ondergingen geen bewarings-conditionering.

-   Let op met tafeloverschotten:wat te lang open of in omgevingtemperatuur heeft gestaan, mag niet bewaard worden voor latere consumptie.

d.  Contact & Feedback!

-   Aarzel niet om ons bij dringende vragen te mailen :oudjaartapas@eetkafee.be

-   Wij vragen om ons ook via de vragenlijst de nodige feedback te geven.